Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Megtaláltuk Vásárhely legelrettentőbb köztéri hirdetését – szavazóval

Négy nagy szöggel szegezte fel valaki egy élő fára a cetlijét! Mit szól hozzá? Szavazó a szöveg alján!

Mit neked környezetvédelem, a fák oltalma, a természetvédelem. Még mindig akad, aki az élő fa törzsére szögezi fel hirdetését! Ahogy tette ezt valaki, aki az Andrássy út egyik társasháza előtt álló élő fa törzsét szemelte ki hirdetőoszlopnak: fogott egy nagy kalapácsot, s a kerékpárt hirdető céduláját négy jó nagy szöggel odaszegezte. Punktum, így nem fújja el a szél.

Márpedig élő fára ilyet nem szabad, mert ha kipusztul tőle, akkor még árnyékot sem fog soha vetni semmire, nem hogy némi port fogjon, vagy oxigént termeljen, s szén-dioxidot kössön meg.

Ha a kerékpárját eladni kívánó az utóbbi évtizedek alatt nem hallott a hirdetések elektronikus változatairól, vagy nem ismeri az internet adta lehetőségeket, az nem baj. Az azonban igen, hogy kalapáccsal és szögekkel intézkedett, ha már így akarta közszemlére bocsátani a portékáját, akkor megtehette volna úgy, hogy celluxszal ragasztja ki a fára, s ha néhányszor azt körbetekerte volna a fán, akkor minden rendben lenne.

Persze nincs egymaga a „környezetvédő” hirdetők közül, ha elballag valaki a Klauzál utcai ABC elé, hasonló elrettentő módszernek lehet tanúja. És annak, hogy az emberek egy része még mindig azt hiszi, „le kell győzni a természetet!”.

Arra pedig nem jön rá, hogy a sajátját.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!