Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

„Annyi jó ember van ebben a városban, ne hagyjuk őket cserben!”

Tegnap este a Szent István téren tartott kampányzáró családi estet a Mindenki Magyarországa Mozgalom és Néppárt. A politikai beszédeket megelőzően koncert volt, fellépett a Róna Banda, majd Bródy János állt fel gitárjával a színpadra. Az est politikai részében pedig a Mozgalom vásárhelyi képviselőjelöltjei, valamint Márki-Zay Péter szólt még egyszer a vásárhelyiekhez.

Több százan követték végig szombat este a helyszínen, vagyis a Szent István téren a Mindenki Magyarországa Mozgalom és Néppárt kampányzáróját. Az est politikai részét megelőzően a Róna Banda, majd sokak nagy kedvence, Bródy János lépett fel, ezúttal egyedül, a gitárjával. Később Márki-Zay Péter elárulta, hogy ezt az országban egyedülállóan nálunk most teljesen ingyen vállalta.

Az esten Márki-Zay Péter csapatának minden vásárhelyi képviselőjelöltje – Kecskés Fanni, Detki Dávid, Arany-Tóth Katalin, Gyöngyösi Ferenc, Jovány Gyula, Szabó Ferenc, Berényi Károly, Turi Csaba, Fodor Györgyi és Horgos Nóra – szólt még egyszer néhány szót az egybegyűltekhez, és az interneten keresztül mindenkihez.

A rendezvényre eljött és beszédet mondott Szalma Botond, a Mindenki Magyarországa Néppárt alelnöke is.

Az elmúlt hat évben tisztességgel, becsülettel vezette a városát, becsüljék meg, mert ritka, mint a fehér holló!

– mutatta be Vásárhely polgármesterét és azt is hozzátette, ha holnap öt százalékot kap a Mindenki Magyarországa Néppárt, Márki-Zay Péter akkor sem megy Brüsszelbe, hanem Hódmezővásárhelyen marad.

Molnár Róbert, Kübekháza polgármestere, aki sok éve támogatja Márki-Zay Pétert és csapatát, szintén szólt az egybegyűltekhez. Felidézve a hat évvel ezelőtti győzelmet, így fogalmazott:

Vásárhely 2018-ban történelmet írt!

Polgármestertársáról, barátjáról pedig így foglalta szavakba érzéseit:

Bárki bármit mond Márki-Zay Péterről, bármit hazudik a propaganda, én nem annak hiszek, hanem annak, amit az ő életén látok.

Ezután Márki-Zay Péter szólalt fel. A választások előtti utolsó beszédében még egyszer felsorolta, mennyi mindent tudtak jelentős ellenszél mellett is megvalósítani – „jobban, mint elődeink hátszéllel” – ebben a ciklusban. Nevek említése nélkül köszönetét és háláját fejezte ki mindenki felé, aki bármilyen kicsi dolgot tett a közös sikerért. Ismét hangsúlyozta, hogy a 2019-ben tett ígéreteik több mint 90%-át megvalósították, ezt „még Lázár János sem tudta megakadályozni„.

Kérdezzenek meg bárkit, aki ebbe a városba jön, mi az első szava, amikor szétnéz? Hogy egy mediterrán hangulatú, gyönyörű, virágos város.

Ellenfeleire utalva elmondta:

Ők soha nem tudnák megvédeni Önöket az akkumulátorgyáraktól, a migránsgettóktól, a korrupciótól, a zsarnokságtól, soha nem tudnák az Önök számára megvédeni a Kossuth teret egy kisajátítási kísérlettől, háromszáz parkolótól, és egy betonmonstrumtól.

Majd felidézte, hány embert, családot támadott le a lázári propagandamédia Vásárhelyen. Hangsúlyozta, hogy mindenki mellett kiálltak és kiállnak ezután is, akiket letámadnak.

Egyúttal felhívta a figyelmet arra, hogy vasárnap nemzetiségi képviselőket is választanak – kérte a vásárhelyi cigányságot, hogy a Phralipe jelöltjeit, Ferkovics Menyhértet és csapatát támogassák.

Végül megköszönte, hogy ilyen sokan eljöttek és kérte, hogy „vasárnap még sokkal többen legyünk„.

Ha a részvétel 60 % felett lesz, akkor egészen biztosan győzni fogunk és többségben leszünk Hódmezővásárhely közgyűlésében. Azt a csodálatos szeretetet szeretnénk megőrizni, akik adakozásból ételt adtak az éhezőknek, ruhát adtak azoknak, akiknek nincs, valaki gyermekének egy kerékpárt, van, akinek a bútor hiányzott.

Annyi jó ember van ebben a városban, ne hagyjuk őket cserben!

vmc_kozlemeny

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!