Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Márki-Zay Péter: Igenis beszélünk a városról!

Két városi kiadvány is kerül a vásárhelyiek postaládájába a napokban – ebből is látszik, hogy igenis beszélünk a városról – hangsúlyozta Márki-Zay Péter polgármester a VTV Időben című adásában. A kiadványok a város elmúlt években elért fejlődését mutatják be.

Grezsa István legutóbb úgy indokolta számunkra távolmaradását az Emlékpontban megrendezett szerdai polgármesterjelölti vitától, hogy egyrészt nem ért egyet Márki-Zay Péter és csapatának kampánystílusával, másrészt ellenfele szerinte nem a városról beszélt az utóbbi hetekben.

A polgármester szerint ezzel szemben Grezsa azért nem állt ki a vitára, mert el akarta kerülni a szembesítést a hazugságaival.

Ugyanúgy szénné égette volna magát, mint Deutsch Tamás a köztévé vitáján

– fogalmazott az Időben c. műsorban. Hozzátette, hazugság, hogy nem beszéltek Vásárhelyről, hiszen ha ellenfele eljött volna a vitára, láthatta volna, hogy csak a városról volt szó, ugyanúgy, ahogy a fórumaikon is. – A Fidesz az, aki háborúval riogat, ők beszélnek folyamatosan háborúról – hangsúlyozta.

Beszéljünk a városról, mutassák meg, mit csináltak ők! Eladósították, agyonadóztatták ezt a várost […], mit csináltak harminc évig? Egyetlen egy gyárat sem hoztak ide, és most mindenfélét ígéretnek, aminek egy részét már megcsináltuk, egy másik része folyamatban van, a harmadik részét nem lehet megcsinálni. Egy vitán szembesítenénk ezekkel a hazugságokkal

– mutatott rá a polgármester. A műsorba elhozott két, az utóbbi hetekben elkészült városi kiadványt is – „Grezsa István kedvéért” külön – melyeket beszórtak a város postaládáiba. Az egyik az elmúlt években gyönyörűen felújított épületeket, parkokat, kutakat, közösségi házakat mutatja be, a másik, A4-es formátumú kiadványban pedig a vásárhelyi polgároknak számolnak be az elmúlt ötéves ciklusról.

Ez utóbbi kiadvány rögtön egy összefoglalóval kezdődik: Ilyen volt- ilyen lett.

Nagyon sok fölháborító cselekedete volt itt Vásárhelyen a Grezsa-Lázár csapatnak, most azzal próbálnak nyeregbe kerülni, hogy a választók megtévesztésével, általuk támogatva három jelöltet is indítanak, hogy az ellenzéki szavazókat becsapják. Mind a három jelölt Lázár érdekében indul!

– figyelmeztette még egyszer a vásárhelyieket Márki-Zay Péter.

Nézzék meg az elmúlt öt évről beszámoló kiadvány első két oldalát:

varosi_cimlp

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!