Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Idén is átadták a HSZC Kiválósági Díjait

A Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum a napokban rendezte meg pedagógusnapi ünnepségét a csongrádi Művelődési Központ és Városi Galériában. Az eseményen elismerték azokat a kiváló oktatókat, akik az idei évben kimagasló szakmai munkájukkal hozzájárultak az országos versenyeredményekhez és az intézmény magas színvonalú oktatási tevékenységéhez.

A rendezvényt Kincses Tímea főigazgató nyitotta meg, majd Hegedűs Zoltán kancellárral együtt elismerő oklevelet és ajándékot adtak át az oktatóknak.

Hegedűs Zoltán kancellár (középen) és Kincses Tímea főigazgató adta át a kiválóság díjakat.

A HSZC Kiválósági Díját oktató-nevelő munkájáért Erdeiné Papp Éva, a HSZC Szentesi Zsoldos Ferenc Technikum oktatója vehette át.

A Kiválósági Díjat szakmai és gyakorlati oktatói tevékenységéért Palásti István, a HSZC Csongrádi Sághy Mihály Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium oktatója kapta meg. A díjazott oktatók emlékplakettet és pénzjutalmat kaptak.

Kiemelkedő tehetséggondozó tevékenységéért Nagy Zoltán, a HSZC Szentesi Zsoldos Ferenc Technikum oktatója „sikerdíjban” részesült.
Az ünnepség második felében a jelenlévők Görög Ibolya protokollszakértő, előadó és író „A hiteles tanító ember” című előadását hallgathatták meg. Az eseményt a Csongrádi Színtársulat „Hófehérke és a hét törpe” című rövid, humoros előadása zárta.

vmc_kozlemeny

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!