Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Hét autó karambolozott egyszerre Szeged határában

Árokba borult, összeütközött autók jellemezték az esős szerdát a vármegyében. Vásárhelyen sehová sem riasztották a tűzoltókat. Fotó: Süli Csaba/Tisza KMSZ.

Halálos balesethez riasztották a szegedi hivatásos tűzoltókat szerdán reggel. Egy kisteherautó és egy személyautó karambolozott Szeged és Domaszék között, az 55-ös úton. A tűzoltók áramtalanították a járműveket, megszüntették a forgalmi akadályt, majd a mentőkkel közösen kiemelték a baleset áldozatát a roncsok közül. A mentés idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Egy úttestre dőlt fa veszélyeztette a forgalmat szerdán reggel Szegeden, a Moszkvai körúton. A város hivatásos egysége rövid idő alatt elvégezte a műszaki mentést, személyi sérülés nem történt. 

Több kilométer hosszan olaj folyt az úttestre szerdán este Szeged határában, az 5-ös főúton. A csúszós útszakaszon hét autó szenvedett balesetet, több ütközés történt, két jármű pedig az út menti árokba borult, az egyik felborult. Tizenegy utast érintett a baleset, közülük négyen sérültek meg. A szegedi hivatásos tűzoltók a kiérkezést követően azonnal megkezdték a sérültek ellátását, majd áramtalanították a járműveket. 

Árokba borult egy autó szerdán este Szegednél, az 5-ös úton. A ruzsai hivatásos és a sándorfalvi önkéntes tűzoltóik végezték el a beavatkozást, a balesetben egy ember megsérült. 

Árokba csúszott, majd fel is borult egy személyautó szerdán Szegednél

Parkoló járműveknek ütközött egy autó szerdán este Csongrádon, a Fő utcán. A csongrádi hivatásos tűzoltók végezték el a műszaki mentést, egy embert a mentők megfigyelésre kórházba szállítottak – közölte a Katasztrófavédelem. 

vmc_kozlemeny

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!