Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Informatika, sport és szépség témájú nyári táborokkal készül az Eötvös iskola

Véget ér az iskolaidőszak, közeledik a nyár. Az Eötvös nyári táborai minden fiatalnak kiváló lehetőséget kínálnak, hogy új készségeket sajátítsanak el, szenvedélyeiket felfedezzék, és közben remekül érezzék magukat – tájékoztatta a Vásárhelyi Médiacentrumot Hornyák János, a Hódmezővásárhelyi SZC Eötvös József Technikum igazgatója.

Idén is várnak mindenkit az izgalmas táboraikba, amelyek informatika, sport és szépség témakörben nyújtanak tartalmas programokat.

Techwizards InformatikAI Tábor: Légy a digitális világ mestere! Készítsd el saját mobil alkalmazásodat, fedezd fel a 3D nyomtatás csodáit, és programozz Lego robotokat. Egy hét alatt szuperképességeket szerezhetsz, amelyekkel lenyűgözheted barátaidat és családodat.

Stílus és Szépség Tábor: Engedd szabadjára kreativitásodat! Ismerd meg a barokk kort, tanuld meg a hajfonás művészetét babafejen, és használd a legújabb digitális eszközöket a szépségiparban. Ez a tábor tökéletes választás mindenkinek, aki szeretne stílust és eleganciát vinni a mindennapjaiba.

Ötkarikás Sport és Élmény Tábor: Mozogj és szórakozz! Vegyél részt kerékpártúrákon, csobbanj a strandfürdőzés során, és mérd össze tudásodat izgalmas vetélkedőkön. Ez a tábor garantálja a sportos és aktív kikapcsolódást, miközben új barátokra tehetsz szert.

Szakmai oktatóik elkötelezettek amellett, hogy minden résztvevő felejthetetlen élményekkel távozzon, és akár már egy kis előnyre is szert tegyen a következő tanévben. Emellett lehetőséget kínálnak a leendő osztálytársak megismerésére és baráti kapcsolatok kialakítására.

A táborok június 24-28-ig tartanak, a Csongrád-Csanádi Kereskedelmi- és Iparkamara támogatásának köszönhetően a részvételi díj mindössze 14.000 Ft/fő, és az étkezésről is gondoskodnak. További részletekért és jelentkezésért látogass el az eotvos.hiszk.hu weboldalra, vagy hívd a 06/62 241-988-as telefonszámot.


vmc_kozlemeny

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!