Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Marad a kora nyárias idő, esetleg csapadékkal kísérve

A hétvégére szinte garantált a napos, meleg idő, a következő hét elején előfordulhat némi csapadék, de már érezhetően itt van a nyár.

Szombaton az Alföldön nincs sok esély csapadékra. Délutánra 20 és 30 fok közé melegszik a levegő, Magyarország délkeleti részein számíthatunk a legmelegebbre, északnyugaton a hűvösebb időre, de a zivatarokat követően hirtelen több fokkal hűvösebb lesz.

Vasárnap az ország nagy részén sok napsütésre számíthatunk, időnként felhős lehet az ég, de térségünkben számottevő csapadék nem vérható. Sokfelé élénk, helyenként erős lehet a nyugatias szél. A csúcshőmérséklet 23 és 30 fok között alakul.

Hétfőn amíg az ország nyugati részein beborulhat, az Alföldön marad a szárazabb idő. A szél elsősorban zivatarok környezetében támadhat fel. A legmagasabb hőmérséklet 22 és 29 fok között alakul.

Kedden egy hidegfront hatására még több helyen alakulhatnak ki záporok, zivatarok, illetve felhőszakadással, jégesővel és viharos széllökésekkel kísért heves viharok is előfordulhatnak. Sokfelé élénk, erős lesz a nyugatira, északnyugatira forduló szél. A legmelegebb órákban 20-26 fokot mutathatnak a hőmérők.

vmc_kozlemeny

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!