Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Ma délután berúgják a vásárhelyi sörfesztet

Nyolcféle kézi készítésű és nyolcféle gyárban főzött sör, két LED-fal és megannyi színpadi koncert várja majd a ma délután 5 órakor nyíló sörfesztivál résztvevőit a Kossuth térre és a sétálóutca elejére.

A Kossuth téren és a sétálóutca elején már napok óta ott vannak a LED-falak, a sörpadokat a hét közepén már kihelyezték, a sörös cégek tegnap kezdeték elfoglalni a faházakat azaz minden készen áll, arra, hogy a vásárhelyi idei nyári fesztiválprogramokat páros lábbal rúgja be sörfesztivál.

A rendezvény miatt némileg megváltozott a közlekedési rend:

  • Zrínyi u. – Nyizsnyai u. kereszteződése: A Zrínyi utcán a Kossuth tér irányába betongyámok kerülnek kihelyezésre forgalomlassítás céljából. Ugyanitt a kötelező haladási irány a Nyizsnyai utca felé lesz. A Kossuth tér felé csak – a lezárt útszakaszon belül – a lakók, munkájukat végzők és a Hotel Ginkgo-hoz érkezők hajthatnak be.
  • Hősök tere – Városház u. kereszteződése: A kötelező haladási irány a Dr. Imre József utca felé lesz. A Városház utcára az ott lakók és munkájukat végzők hajthatnak be.
  • Városház u. – Kossuth tér kereszteződése: A Zrínyi utca felé nem lehetséges továbbhajtani. (Fizikai akadályt képez a színpad és a mögé felállított sátor.) A Városház utcát csak a városháza előtti útszakaszon lehet elhagyni.
  • Kossuth téren az átmenő kerékpáros közlekedés a rendezvény idejére tiltva lesz. Ideiglenesen a tér északi részén (Bankpalota előtt) ismét szabadon közlekedhetnek kerékpárral.
Óriás sörösdoboztartály is érkezett a Kossuth térre

A rendezvényekről az sem marad le, aki külterületen él, ráadásul nem kell tehát saját kocsiba ülniük és vezetniük hiszen szombaton és vasárnap ingyenes fesztiválbuszok indulnak a következő menetrenddel:

A fesztiválbusszal kapcsolatos kérdésekkel a 06 20 397 9223-as telefonszámot lehet felhívni.

A három nap alatt helyi és országos zenekarok is fellépnek a Kossuth téren

PÉNTEK

17:30 Faktor Blues Band

19:00 Crash 5

20:30 Road

22:00 Black Five

SZOMBAT

17:00 Barity Zorán

18:30 Pub Jam Project

20:30 Beton.Hofi

22:00 DJ Yahim

VASÁRNAP

15:30 Pop Art

17:30 Zűrös banda

20:00 Boban Markovic Orkestar

A programok ingyenesek.

vmc_kozlemeny

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!