Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Dobrev Klára csak a köztévé főbejáratán hajlandó bemenni az épületbe

Az emberek előli rejtőzködés szerinte Orbán Viktor munkamódszere, ezért nem hajlandó az MTVA szabályai szerint játszani sem a vitán, sem előtte.

„Akkor most mondom, én nem fogok egy lesötétített autóban begurulni egy mélygarázsba, ahonnan majd külön személyzet kísér titkos folyosókon át” – szögezte le szerda esti Facebook-posztjában Dobrev Klára, akinek azzal kapcsolatban támadt ellenérzése, hogy az MTVA közleménye szerint a Várkert Bazárba kizárólag a mélygarázson keresztül, lift és hostessek segítségével lehetséges bejutni. A politikusnak azért ragaszkodik a nyilvános bejutáshoz, mert szerinte a rejtőzködés Orbán Viktor munkamódszere.

A csütörtök esti EP-listavezetői vitára a DK jelöltje kizárólag gyalog, az utcáról hajlandó besétálni az épületbe, ezért arra kérte az érdeklődőket, hogy a 20 órakor kezdődő vita előtt gyülekezzenek a Clark Ádám tér ivókútjához, ezzel nyomást gyakorolva a köztévé vezetőségére.

Azóta a politikus levelet kapott az MTVA-tól, amelyben közölték, hogy teljesítik a kérését és megnyitják a főbejáratot, ennek ellenére a Demokratikus Koalíció szimpatizánsai 18:15-ra gyülekezőt szerveztek a Clark Ádám téri kúthoz.

Fotó: Dobrev Klára Facebook oldala
vmc_kozlemeny

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!