Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Tegnap 1 határsértőt feltartóztattak, 32 személyt megakadályoztak az illegális határátlépésben

A szolgálatot teljesítő rendőrök május 28-án 0 óra és 24 óra között összesen 1 határsértőt tartóztattak fel, őt is Kiskunfélegyháza közigazgatási területén. Csongrád-Csanád vármegyében összesen 3 esetben 32 főt akadályoztak meg a hazánk területére történő illegális belépésben.

Bács-Kiskun vármegyében a járőrök 1 esetben összesen 1 határsértőt tartóztattak fel  Kiskunfélegyháza közigazgatási területén.

A feltartóztatott illegális migráns ellenőrzése során afgán  állampolgárnak vallotta magát, azonban sem személyazonosságát, sem magyarországi tartózkodása jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Az elmúlt 24 órában a rendőrök Csongrád-Csanád vármegyében összesen 3 esetben 32 főt, megakadályoztak a hazánk területére történő illegális belépésben.

Magyarország területén az elmúlt 24 órában tiltott határátlépés miatt 1 embert fogtak el – közölte az Országos Rendőr-Főkapitányság.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!