Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Belvárosi lezárások a Sörfesztivál kapcsán

Május 31-e és június 2-a között rendezik meg a Vásárhelyi Sörfesztivált, aminek kapcsán néhány forgalmi változásra is fel kell készülnünk.

  • Zrínyi u. – Nyizsnyai u. kereszteződése: A Zrínyi utcán a Kossuth tér irányába betongyámok kerülnek kihelyezésre forgalomlassítás céljából. Ugyanitt a kötelező haladási irány a Nyizsnyai utca felé lesz. A Kossuth tér felé csak – a lezárt útszakaszon belül – a lakók, munkájukat végzők és a Hotel Ginkgohoz érkezők hajthatnak be.
  • Hősök tere – Városház u. kereszteződése: A kötelező haladási irány a Dr. Imre József utca felé lesz. A Városház utcára az ott lakók és munkájukat végzők hajthatnak be.
  • Városház u. – Kossuth tér kereszteződése: A Zrínyi utca felé nem lehetséges továbbhajtani. (Fizikai akadályt képez a színpad és a mögé felállított sátor.) A Városház utcát csak a városháza előtti útszakaszon lehet elhagyni.
  • Kossuth téren az átmenő kerékpáros közlekedés a rendezvény idejére tiltva lesz. Ideiglenesen a tér északi részén (Bankpalota előtt) ismét szabadon közlekedhetnek kerékpárral.

Előreláthatólag május 29. reggel 7 órától június 4-e reggel 8 óráig tartanak ezek a változtatások, tájékoztatott a Hódmezővásárhely Város gyorshír szolgálata.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!