Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Vasárnapra ér Vásárhelyre a strandidő

Folytatódik a csapadékos, áprilisi időjárás, az Időkép előrejelzése szerint délután 18 fokos csúcshőmérséklet várható. A hajnali hideg egész héten megmarad, de vasárnapra napközben már 25 fok is várható.

A ma hajnali 6 fokos hideg után csütörtökön és pénteken reggel már csak 3 fokra lehet számítani. Ma napközben az időkép előrejelzése szerint a csúcshőmérséklet 18 Celsius fok lesz, csütörtökön azonban két fokot vissza fog esni.

Csütörtökön már naposabb idő valószínű, az időnként megnövekvő gomolyfelhőkből elszórtan főként a Dunántúlon és néhol északkeleten alakulhatnak ki futó záporok. Az északnyugati szelet a délnyugati és északkeleti tájak kivételével többfelé élénk lökések kísérhetik. Hajnalra foltokban pára, köd képződhet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és +6 fok között alakul, majd délutánra 12 és 17 fok közé melegszik a levegő.

Pénteken sok napsütésre számíthatunk, de az időnként megjelenő gomolyfelhőkből csak néhol fordulhat elő gyenge zápor. Sokfelé élénk, északnyugaton helyenként erős lesz a délies szél. Hajnalban néhol gyengén fagyhat. Délután 14 és 19 fok között alakul a legmagasabb hőmérséklet.

A hétvégén sokat süt majd a nap, de az időnként megjelenő felhőkből szombaton elszórtan még kialakulhat egy-egy futó zápor. Sokfelé lesz élénk, nyugaton, északnyugaton erős a délies szél. Tovább melegszik az idő a hétvégére, szombaton 18-23, vasárnap pedig már 22-27 fokot mutathatnak a hőmérők a legmelegebb órákban.

Az Időkép előrejelzése
vmc_kozlemeny

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!