Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

A bolt előtt verekedett össze két nő – videó

Előbb csak lökdösődtek, majd ökölpárbajt vívtak. Az egyik meg is rúgta a másikat. Az ügyészség garázdaság miatt emelt ellenük vádat és pénzbírság kiszabását kéri a bíróságtól.

Az Esztergomi Járási Ügyészség vádirata szerint a két nő 2023. június 5-én, egy nyergesújfalui bolt előtt az utcán egy korábbi nézeteltérésből adódóan vitázott, egyik meglökte a másikat,  aki ezt viszonozta. A boltból kijött egy harmadik nő és a kettejük közé állt. Az először lökdösődő nő a harmadik nő válla felett átnyúlva ököllel megütötte a másik nőt, majd két kézzel szemből meglökte. Ezután a két nő kölcsönösen lökdöste, ütötte egymást. A két fél verekedését látva egy negyedik nő megpróbálta őket szétválasztani.

A dulakodás közben a nő kétszer megrúgta ellenfelét, aki viszont a haját megragadta, tarkójánál fogva leszorított, és ököllel többször megütött az arcán. A két nő végül kölcsönösen lefogta egymást, majd kis idő elteltével elengedték a másikat, mire egyikük még egy utolsó alkalommal a másik felé ütött.

A két nő ezután rövid ideig a bolt előtt beszélgetett, majd az egyikük bement az üzletbe. Később hirtelen kirohant az épületből, és dühösen belerúgott a másik nő táskájába, majd visszasietett az üzletbe.

Az először meglökött nőnek nyolc napon belül gyógyuló sérülései keletkeztek, emiatt nem kérte a másik megbüntetését. 

Az ügyészség a vádiratban mindkét nővel szemben pénzbüntetésre tett indítványt.

A videón a dulakodás látható. 

vmc_kozlemeny

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!