Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

A-döntőért játszhat a Kosársuli U14-es csapata

A Vásárhelyi Kosársuli serdülőcsapata a főtábla 5. fordulójának mérkőzéseit Budapesten játszotta. A hazai Zsíros Akadémia Kőbánya mellett a Szombathelyi Sportiskola és az NYKK Eötvös korosztályos játékosaival mérték össze tudásukat Saša Vejinovic tanítványai.

Szombaton mindkét ellenfelüknél jobbnak bizonyultak,  vasárnap azonban egy végig kiélezett találkozón alulmaradtak a hazai csapat ellen és a csoport második helyén végeztek. Az egész éves remek játéknak és az elért eredménynek köszönhetően az utolsó fordulóban az A-döntőbe jutásért játszhat a csapat.

Vásárhelyi Sólymok – Szombathelyi Sportiskola 80-76
Sólymok: Soós 22, Kanka 5, Hegyi 2, Skoda, Ambrus 2
csere: Papp 35/6, Herczeg 1, Borus 9/6, Őze 2, Patkós 2, Kálló -Nagy, Forrai

NYKK Eötvös – Vásárhelyi Sólymok 71-84
Sólymok: Soós 29, Borus 20/18, Herczeg 13/3, Skoda, Kanka
csere: Papp 2, Őze 8, Patkós 7/3, Hegyi 5/3, Kálló -Nagy, Ambrus, Forrai

Vásárhelyi Sólymok – Zsíros Akadémia Kőbánya 76-93
Sólymok: Soós 14, Herczeg 2, Kanka 2, Hegyi 5/3, Skoda
csere: Papp 31/6, Borus 19/15, Patkós 1, Ambrus 2, Őze, Forrai, Kálló -Nagy 

Utasi Gábor: A srácok mindhárom meccsen jól játszottak. A Kőbánya ellen extra játék kellett volna a győzelemhez, ami nem jött. Viszont pont ezen a találkozón mutatták meg, hogy nagy hátrányból is képesek felállni és helyén a szívük. A Szombathely és Nyíregyháza ellen végig mi irányítottunk, a mi akaratunk érvényesült. Gratulálok a srácoknak és Sašanak az idei teljesítményükhöz. Ha az utolsó körben sikerülne mindhárom meccsen extrán játszani , akkor még az A-döntő is meglehet. Ez kell, hogy lebegjen a srácok szeme előtt a következő két hétben.

Forrás: Vásárhelyi Kosársuli

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!