Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Felment a pumpa a nagy várakozásban – videóval

A Szegedi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a szerb férfival szemben, aki tavaly tavasszal a magyar határon került szóváltásba egy honfitársával, majd lépett fel vele szemben erőszakosan.

A vádirat szerint még tavaly április 13-án, az esti órákban a röszkei autópálya-határátkelőhely kilépő oldali kapuinál jelentős kocsisor torlódott fel. A vádlott a furgonjával egyre erőszakosabban akart bevágni jobbról a sértett felesége által vezetett személyautó elé, ezért a sértett kiszállt, és megpróbált beszélni vele. A vádlott erre szintén kiszállt a járművéből, majd hangos vitába keveredett a sértettel, akinek a haját megragadva az arcába is beleütött, ami miatt a sértett szemüvegének lencséje megrepedt.

Az esetnek az vetett véget, hogy a sértett felesége a járműből kipattant, és a férfiakra ordított, ezután pedig a férj a határőröket értesítette a történtekről.

A vádlottat a járási ügyészség garázdaság vétsége valamint könnyű testi sértés vétsége elkövetésével vádolja. A terhelt bűnösségének kérdésében a Szegedi Járásbíróság fog dönteni.

A közölt videófelvételt a sértett járművének fedélzeti kamerája rögzítette.

vmc_kozlemeny

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!