Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Megfizethető lesz Vásárhelyen a lime bérlése

Május 1-jétől Vásárhelyen is elérhetőek lesznek a bérelhető Lime rollerek. 250 járművel, legalább 50 parkolóhellyel és akciókkal indul a szolgáltatás Hódmezővásárhelyen.

Erről írt ma alá szerződést Hódmezővásárhely önkormányzata a Lime Technology Kft. képviseletében Irmai Krisztiánnal, aki elmondta, limeokkal 2019 óta már 25 városban jelen vannak.

Hódmezővásárhelyen 50-70 parkolópontot alakítanak ki, a járműveket csak ide lehet majd letenni, mondta el Irmai Krisztián. Ha növekszik a kereslet, akkor új parkolópontokat is kialakítanak, de ez sokszor térerő kérdése is.

A bérlés alapdíja 250 Ft lesz, melyhez 65 forint jön még hozzá percenként, de lesznek külön bérletkonstrukciók is. Emellett lesz egy Hello Vásárhely kuponkód, aminek segítségével egy feloldás és az utána lévő 10 perc ingyenes lesz, de a városkártyára is járnak majd kedvezmények.

Május 1-jén, a Népkerti majálison ki lehet próbálni a szolgáltatást.

Fontos a limeok fegyelmezett, rendeltetésszerű használata. Tervbe vették ennek mentén a kerékpárkölcsönzés bérlésének lehetőséget is, hangzott el a szerződés aláírásakor.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!