Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Algyőn vívtak mérkőzéseket a vásárhelyi szivacskézisek

Az Országos Gyermekbajnokság hétvégi fordulójában Algyőn léptek pályára a Hódmezővásárhelyi Leány Kézilabda Club U10-es szivacskézisei.

A megmérettetésen az egyesület ezúttal is 2 csapattal, közel 20 sportolójával képviseltette magát. A versenykiírás szabályozása alapján ebben a korosztályban nincs eredményszámolás, a hangsúly a gyerekek játékán, az edzéseken tanultak játékszituációkban való gyakorlásán van. Csapataik 2-2 mérkőzésen léptek pályára, és jó hangulatú összecsapásokat vívtak aktuális ellenfeleikkel.

I. csapat: Vas Izabella, Sajtos Viktória, Kovács Borka Dorottya, Farkas Arina, Kovács Kamilla, Bardóczi Maja, Czitán Enikő, Kun-Szabó Mia, Varga Leícia, Olasz Lili

II. csapat: Horvát Lili, Tóth Enikő, Szobácsi Sára, Szekeres Nóra, Kovács Ildikó, Korom Vivien, Higi Zselyke, Daru Csilla, Erdei Hanna

Áncsán Fanni mb. vezetőedző: “Azt kértem a lányoktól, hogy bátran, sok egyéni kezdeményezéssel játszanak. Nagyon ügyesek voltak, kifejezetten elégedett voltam Velük. Az egy-egy elleni játékban és a védekezésben is sokat fejlődtek az elmúlt időben, öröm volt Velük tölteni ezt a napot!

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!