Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Viccből gyújtotta meg munkatársa ruháját – videó

A férfi a nála lévő égő cigaretta csikket az ott ülő férfi háta mögé tette, majd egy kupaknyi benzint a cigarettacsikkre ráöntött, melytől az lángra kapott, és lángra gyújt a sértett felső ruházata is.

A Tatabányai Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntette miatt nyújtott be vádiratot azzal a férfival szemben, aki tréfából meggyújtotta munkatársa ruháját. 

A vádirat szerint az elkövető 2023. október 2-án, munkatársaival Tatabányán, benzinnel működő fűkaszával füvet nyírt. A munkások 11 óra körüli időben pihenőt tartottak, és a füves területet szegélyező betonpadkán ültek.  Az elkövető a betonpadkáról hirtelen felállt azért, hogy  sértettet megviccelje. A férfi a nála lévő égő cigaretta csikket az ott ülő férfi háta mögé tette, majd egy kupaknyi benzint a cigarettacsikkre ráöntött, melytől az lángra kapott, és lángra gyújt a sértett felső ruházata is.

A büntetlen elkövető az égést látva nyomban igyekezett segíteni eloltani a tüzet, a lángoló pólót a sértettről levenni, aki a tréfa következtében másodfokú égési sérülést szenvedett.

A biztonsági kamera által rögzített felvételen a sértett látható a lángra lobbant ruhában, és az elkövető, ahogyan próbál neki segíteni. 

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!