Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Facebookon rontott rá Lázár Jánosra Apátfalva fideszes polgármestere

A privát Facebook oldalán kelt ki Szekeres Ferenc, Apátfalva jelenleg is regnáló fideszes polgármestere annak kapcsán, hogy már a jelölti bizottság meghallgatása előtt megszületett a döntés: nem őt támogatják majd polgármesterjelöltként.

A Szekeres Ferenc által közzétett meghívó szerint április 12-én, 15 órakor tartott egyeztető ülést a Csongrád-Csanád megyei Fidesz. A témák között a helyi szervezetek által javasolt jelöltek megvitatása állt. Ugyanakkor már aznap reggel az apátfalvi postaládákban landolt Lázár János levele, amelyben leírja, hogy Varga Róbertet támogatja a Fidesz Apátfalván polgármesterjelöltként.

Erre ma délelőtt reagált a község fideszes polgármestere. Szekeres Ferenc szerint már az ülés előtt megszületett a döntés, mint a kommunista időkben, Lázár János pedig egy ,,diktátor.” Úgy értékelte, hogy egy ,,bábot” kerestek Apátfalvára, aki utasításra cselekszik és akinek Lázár János érdeke az első. Felhívta rá a figyelmet, hogy az országgyűlési képviselő mandátuma rövidesen lejár.

Úgy tűnik, a két fideszes nagyon összekapott, hiszen a 2019-es önkormányzati kampányban Lázár János a barátjának nevezete Szekeres Ferencnek, 2021-ben pedig ,,kiváló polgármesternek” nevezte.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!