Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Nem akart, mégis rács mögé került – videóval

Ki akart bújni a büntetés alól, ezért a fővárosba költözött egy nő és nem jelentkezett át az új lakcímére, nehogy fülön csípjék. Felkerült a TOP 50 körözési listára, s a rendőrség végül a nyomára is akadt.

Négy év börtönbüntetésre ítélt nőt fogtak el a békéscsabai rendőrök a fővárosban április 5-én. Amikor Békés vármegyéből Budapestre költözött, nem jelentette be az új lakcímét, de így sem sikerült kibújnia a felelősség alól.

A nőt rablás és más bűncselekmények miatt jogerősen négy év szabadságvesztésre ítélték. A 33 éves nő korábban Békéscsabán és Sarkadon lakott, majd amikor a fővárosba költözött, nem jelentette be az új lakcímét és nem is kezdte meg a börtönbüntetése letöltését. A Fővárosi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja ezért egy hónappal ezelőtt elfogatóparancsot adott ki ellene. Emellett egy kábítószer-kereskedelem bűntett miatt folyamatban lévő nyomozásban az egyik fővárosi kerületi rendőrkapitányság is elrendelte a körözését, és felkerült a TOP 50-es körözési listára.

Miután a Békéscsabai Rendőrkapitányság nyomozói kiderítették, hogy hol bujkál, a Körös Közterületi Támogató Alosztály rendőreivel együtt elmentek érte. Hiába szólították fel, hogy nyisson ajtót, nem tette meg, de ez nem volt akadálya annak, hogy elfogják és bevigyék a büntetés-végrehajtási intézetbe.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!