Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Huszonegyszer lopott egy nő – videóval

Repülős Gizi csak tanulhatna attól a nőtől, aki tatabányai, tatai üzletekből lopott különféle termékeket, s tizenegyszer biztonsági őr állította meg. 

A vádirat szerint a nő 2021. október 9. és 2023. május 8. között rendszeres haszonszerzés végett tizenhat sértett sérelmére huszonegyszer lopott, általában a ruházatába, illetve táskájába rejtette a termékeket. Az elkövető az egyik tatabányai üzletből nyolcszor lopott összesen 189 504 forint értékben szeszes italt, élelmiszert, szódagépet, robotporszívót, multifunkcionális sütőt.

Egy tatai üzletben 2022. október 1-jén különböző élelmiszereket, kozmetikai és ruházati termékeket lopott úgy, hogy azokat a táskájába rejtette. A nő a ruházati termékek közül az egy pár sportcipőn, továbbá a két gyermek melegítőnadrágon elhelyezett áruvédelmi eszközöket egy öngyújtó segítségével eltávolította. A lopás elkövetési értéke 75 383 forint.

A különös visszaesőnek minősülő elkövető háromszor volt büntetve, legutóbb a bíróság 2023. február 15-én jogerőssé vált ítéletével kifosztás bűntette miatt 2 év börtönbüntetésre ítélte.

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy a Tatabányai Járásbíróság a nőt börtönbüntetésre, közügyektől eltiltásra és 178 433 forint vagyonelkobzásra ítélje.

A videón tatai lopás látható. 

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!