Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Óriásplakátok: a punkegyüttes szerint ha Orbánék loptak tőlük, akkor a magyarokkal is megteszik

Ha tőlünk lopnak, akkor a magyar néptől is kétségtelenül lopni fognak – fogalmazott a Dead Kennedys együttes gitárosa East Bay Ray annak kapcsán, hogy a kormánybarát CÖF jogsértően használta fel a fotójukat a legújabb plakátkampányukhoz.

Mint az ismert, az új kormányközeli plakátokon Gyurcsány Ferenc, Fekete-Győr András, Karácsony Gergely és Márki-Zay Péter látható és a dollárjel sem maradhatott el. Gyorsan kiderült, hogy fotó alapvetően nem saját szerzemény, a Dead Kennedy rockegyüttes képét egyszerűen lenyúlták és kicserélték az arcokat rajta.

Az esetről East Bay Ray azt írta:

„Nem, ezt a képet a Dead Kennedys és a fotós f-Stop Fitzgeraldtól lopták el a hatalmon lévő, őrült jobboldali Orbán-tábor emberei. Ha tőlünk lopnak, akkor a magyar néptől is kétségtelenül lopni fognak. Például az ételt, hogy elkerüljék a mérgezést. Az AI-tartalmakra rá kell írni, hogy kinek a munkáját nyúlták le az összetevőkért.”

Klaus Flouride basszusgitáros pedig így fogalmazott:

„Biafra és Ray kijelentéseivel teljes mértékben egyetértek. Semmi sem jó és minden rossz Orbánban és a kegyetlen politikájában. Támogatjuk az ellenzékét, és dühösek vagyunk, hogy az f-stop Fitzgerald-képek plagizálását választotta. Nem akartuk, hogy bármi közünk legyen ehhez, pont.”

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!