Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Kézilabda: izgalmas mérkőzéseken van túl a HLKC

A Hódmezővásárhelyi Leány Kézilabda Club (HLKC) U17-es és az U19-es csapatának meccsei is tartogattak izgalmakat az elmúlt egy hétben. 4 meccsük mérlege: 1 győzelem, 1 döntetlen, 2 vereség.

Múlt hétvégén mind a két csapat Balmazújvárosban játszott. Az U19-esek 51-34-es vereséget szenvedtek. A vásárhelyi csapatból Mészáros Anna és Körtvélyessy Luca szerzett 7-7 gólt. Szerdán azonban javítottak, és hazai pályán 33-33-as döntetlent értek el a tápiószelei ENUSE ellen. Igaz, a második félidő nagy részében, igaz, minimális gólkülönbséggel, de a HLKC vezetett. Ennek a mérkőzésnek a legeredményesebb vásárhelyi gólszerzője Czirok-Balázs Borostyán volt, 10 találattal. A csapat a 10. helyen áll, 7 ponttal, az U19-es II. osztály keleti csoportjában.

Balmazújvárosban, a bajnokság éllovasa ellen, sokkal izgalmasabb meccset játszott az U17-es csapat, ám egy végig kiélezett mérkőzésen 33-32-re kikaptak. Ezen a mérkőzésen Mihály Zsóka 12, Balázs Kata 8 gólt szerzett a vásárhelyi színekben. Szerdán javítottak a Balogh Imsi Sportcsarnokban, és, szinte végig vezetve, 30-28-ra verték az Inárcs-Örkény együttesét. Mihály Zsóka ezen a mérkőzésen 10 gólt lőtt. A csapat az U17-es II. osztály keleti csoportjának 3. helyén áll.

A borítóképen a HLKC U-19-es csapat

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!