Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Nyílt nap lesz a vásárhelyi állatmenhelyen

A Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete Mária napot szervez április 21-re. Ezen a napon lesz két éve, hogy elveszítették alapító tagjukat, az állatmenhely fő gondozóját, védenceik védelmezőjét, Balogh Ernőnét, Izsák Máriát. A programra örökbefogadók és adományozók jelentkezését is várják.

A Mária napra, a megemlékezésre várnak minden jóérzésű állatbarátot, akik szívesen meglátogatnák védenceiket, örökbe fogadnának egy cicust vagy adományoznának. Orbán Viktor, az egyesület aktivistája elmondta, hogy a maroknyi menhely minden nap megküzd azért, hogy talpon maradhasson. Minden segítségre szükség van, önkéntesekre, állateledelekre, macskaalomra, pénzadományra az állatorvosi ellátáshoz.

A Mária nap 2024. április 21-én lesz az Állatvédelmi- és Szabadidős Központban 10 órától egészen 16 óráig. A központ Hódmezővásárhelyen, Aranyágban található, az új elkerülő úti elágazástól visszább kicsivel – tette hozzá az aktivista.

A városi egyesület jelenleg is folytatja macskaivartalanítási akcióját, amely keretein belül utcán élő, gazdátlan, árva, beteg cicákat gyógyíttatnak és ivartalaníttatnak partnerszervezetük, Susy Utzinger alapítványának támogatásával.

Nemrég befogadott, örökbefogadott kutyusoknak is írtak ki pályázatot, amelyet a Magyar Állatvédők Országos Szervezete pályázatán nyertek el. Az egyesület tagszervezete a MÁOSZ-nak és szorosan együttműködnek már sok-sok éve. Legfőbb célkitűzés az ivartalanítás, a kóbor állatok létszámának csökkentése – tájékoztatta a Vásárhelyi Médiacentrumot az egyesület.

Aki nem tud elmenni a nyílt napra, de támogatni szeretné az állatmenhelyet, az a 10700158-67637539-51100005-ös számlaszámra tudja eljuttatni adományát.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!