Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Két szeméremsértőt is fogtak a rendőrök – videó

Az egyik egy pécsi iskola melletti lakás ablakába állt ki pucéron, a másik egy nyíregyházi lánykollégium előtt mutogatta magát. A rendőrségi fotón az utóbbi gyanúsítottját fogják közre a rendőrök.

Egy pécsi iskola igazgatója tett feljelentést a rendőrségen március 14-én azért, mert előző nap az iskola melletti lakás ablakából meztelenül mutogatta magát egy férfi, és közben önkielégítést végzett. Ezt az utcáról az iskola tanulói látták. 

A rendőrök a 33 éves férfit a lakásában elfogták, előállították, és szeméremsértés vétség elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki. F. Lehel a bűncselekmény elkövetését elismerte, ellene szabadlábon hagyása mellett folytatja az eljárást a Pécsi Rendőrkapitányság. 

A rendőrségre március 14-én éjfél körül az egyik nyíregyházi lány kollégium nevelője tett bejelentést, mivel az intézmény lakói jelezték neki, hogy egy ismeretlen férfi lámpával bevilágított az ablakukon, majd mikor kinéztek azt látták, hogy önkielégítésbe kezdett. 

A bejelentést követően a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Érkerti Rendőrőrsének járőrei rövid időn belül a  helyszínre érkeztek, majd öt perccel később a kollégium közelében elfogták a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét. A bicskei férfit előállították, szeméremsértés vétség elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatásának elrendelését is. 

Az is kiderült, hogy a 44 éves gyanúsított már korábban is követett el hasonló jellegű bűncselekményt Nyíregyházán, és a Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. Kerületi Rendőrkapitánysága szexuális bűncselekmény elkövetése miatt rendelte el a körözését. 

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!