Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

A Kétfarkú Kutya Párt bízik egy hely megszerzésében a szegedi közgyűlésben

Figyelemfelhívó demonstrációt tartott Szegeden, a Centrum-gödörként elhíresült helyen szombaton a Magyar Kétfarkú Kutya Párt szegedi szervezete. A párt a helynek hosszú ideje méltatlanul húzódó állapota melletti kiálláson kívül azt is elárulta, Szegeden úgy látják, esély van arra, hogy bejussanak a közgyűlésbe az önkormányzati választásokon.

Tóth-Benedek Csanád, a párt szegedi vezetője, – aki valószínűsíthetően egyben az MKKP listáját fogja vezetni a városban az önkormányzati választásokon, – elmondta, hogy ismét, már nem először, szeretnék a figyelmet felhívni arra, hogy már a ’80-as évek óta éktelenkedik ez a gödör a belváros közepén, ami méltatlan.

Eddig legalább kacsaúsztatónak használható volt, de odaérkezésünkkor az sem volt igaz, mert pár napja lecsapolták a vizet a területen, bár nem teljesen, ráadásul az épp eleredt eső valóban odavonzott néhány kacsát.

Most kifüggesztettek egy lapot, hogy kinek milyen ötlete lenne a terület hasznosítására, már ami a cselekvést illeti.

Tóth-Benedek Csanád ezen kívül azt is elmondta, hogy a június 9-re kiírt önkormányzati választásokat illetően Szegeden rendkívül bizakodóak. A párt minden körzetbe szeretne egy képviselőjelöltet állítani, és bár azt nem hiszik, hogy egyéni győzelmi esélyeik lennének, de listán egy, vagy akár két helyet szerezhetnek, és akkor már a közgyűlésben is felhívhatnák például erre az ügyre a figyelmet. A Magyar Kétfarkú Kutya Párt egyébként nem része Szegeden a Botka László vezette összefogásnak.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!