Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Műsoros elő nőnapot rendeztek a vásárhelyi idősek otthonában

A Kovács-Küry Időskorúak Otthonában ma kora délután műsoros elő nőnapot rendeztek. Nyolcadikán este lesz egy igazi nőnap is.

Remek hangulatot teremtett ma kora délután a Kovács-Küry Időskorúak Otthona lakói számára az ebédlőben tartott műsorukkal a Szépkorúak Tánccsoportja, az Napraforgó Népdalkör tagjai, valamint a Szivárvány szakosított Szociális Otthon Színkottás együttese és szavalói.

Az otthon lakói közül többen is énekre fakadtak, volt aki a lábával ülve is dobogni kezdte a taktust, a többség pedig meghatottan nézte a műsort.

– Nagyon örülünk neki, hogy az utóbbi időben minden héten szerveznek nekünk valamilyen programot, hiszen így gyorsabban telik az idő, összejön a társaság. Nagyon jól érezzük magunkat, mindegy mi a program, az elfoglaltság – mondta Várhegyi Lászlóné otthonlakó. Hozzátette: minden alkalommal nagyon sokan szoktak lenni.

– Jó kis társaságunk van, sok a foglalkozás – vette át tőle a szót Bullás Imréné, aki az agy- és a rendes tornát, meg a táncdélutánt említette elsősorban.

Lajos Tibor, a Kapcsolat Központ főigazgatója elárulta: külső támogatásokkal, civil szervezetek és az önkormányzat, képviselő jóvoltából nagyon sok segítséget kapnak ahhoz, hogy színesítsék az otthon napi programját egy-egy nagyobb rendezvénnyel. Ezeket általában szerdánkért tartják. – Igyekszünk odafigyelni, hogy mindenki megtalálja az otthonban a számára megfelelő szórakozást, s kulturális szempontból is tartalmasak legyenek a hétköznapjai – fogalmazott.

A műsor fellépői mind-mind nagy tapsot kaptak a közönségüktől.

  • nőnap a kovács-kűriben (11)
  • nőnap a kovács-kűriben (10)
  • nőnap a kovács-kűriben (6)
  • nőnap a kovács-kűriben (1)

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!