Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Lázár Jánossal egyeztetett Toroczkai László

A Mi Hazánk azt találta ki, hogy a készpénzhasználathoz fűződő szabadságjogot az Alaptörvényben kellene rögzíteni. Úgy tűnik, politikai haszon lehet belőle, ugyanis a kezdeményezést Lázár János megvitatta Toroczkai Lászlóval.

Az összeesküvés hívők attól tartanak, hogy a magyar (vagy bármelyik) kormány, az Európai Unió, a Világbank, a Nemzetközi Valutalap, Soros György, a gyíkemberek és mindenki, aki csak az eszükbe jut, be akarja tiltani a készpénz használatát, hogy aztán a bankkártyaadatok alapján mindenkit megfigyelhessenek, ellenőrizhessenek és ha kell, irányíthassanak.

Lázár János tegnap azt írta oldalán: ,,sokan úgy vélik, hogy a készpénzhasználat visszaszorítását célzó intézkedések indokolatlanul és aránytalanul korlátozzák a polgárok szabadságát. Ezen az állásponton van a Mi Hazánk Mozgalom is, amelynek elnöke az országgyűlésben sürgetett fellépést a készpénzhasználat hátrányos megkülönböztetése ellen.” A Miniszterelnök megbízásából pedig Toroczkai Lászlóval tárgyalt az ügyben.

Utóbbi azt írta a Twitteren/X-en: törvénycsomagot is kezdeményeznek, ahol rögzítik, hogy a kistelepüléseken is kötelező legyen a bankoknak ATM-eket üzemeltetni, valamint a készpénzfelvétel korlátozás nélkül legyen ingyenes.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!