Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Kovács Pál bejelentkezett polgármesterjelöltnek

Szombaton este személyes facebook-profilján jelentette be a vásárhelyi válsztáson való indulását a polgármesteri székért Kovács Pál.

Bejelentését egy friss olvasmányának megosztásával kezdte a kockamedúzák mérgéről, majd mintegy mellékesen megjegyezte, hogy úgy döntött, indul a választáson, mert érdekli a városa.

Azt nem tudni, hogy milyen színekben indul, és kik lesznek a támogatói, a posztot ugyanis Kis Andrea MSZP-s politikus, Dombi-Kiss László régen a Jobbik helyi elnöke, Tatár Zoltán, volt jegyző (és családtagjai) is lájkolták, osztották, ugyanakkor a Tatár Zoltánhoz köthető MZP1G trolloldal is több ismert fideszessel együtt.

Kovács Pál neve egyébként ismerősen csenghet a vásárhelyieknek, ő volt az előző, fideszes városvezetés által kinevezett HMSZ ZRT igazgatója, aki akkoriban a közétkeztetésért, a városüzemeltetési és köztisztasági szolgáltatásokért felelős.

Munkásságáról 2020-ban vitáztak Márki-Zay Péter polgármesterrel a Vásárhelyi Televízióban. A műsorban akkor elhangzottak azok a „furcsaságok”, amelyek a Kovács Pál vezetése alatt történtek a város cégénél:

  • Lázár János logójával ellátott borosládák gyártása,
  • pálinkafőzéshez használható eszközök,
  • légvonalnál rövidebb útról szóló menetlevelek,
  • étellopások ipari mértékben,
  • élőerős őrzése üres kukáknak és utisónak, 3 év alatt több mint 50 millióért,
  • volt telefonflotta, de annak nem volt nyilvántartása.

Ezek közül az ügyek közül amúgy nem egyben indult feljelentés is, amelyeket a volt jegyző, Tatár Zoltán tett meg a hivatal részéről.

A televíziós vitát akkor Kovács Pál kérte, bízzunk abban, hogy a választási kampányban is hajlandó lesz polgármesterjelölt ellenfeleivel vitázni.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!