Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Csongrád-Csanád vármegyében már négy bíróság elfogult Lázár Jánossal szemben

Már több ízben is beszámoltunk arról, hogy Lázár János, a 2022-es áprilisi győzelmi bulijának fáradalmait kipihenve, rögtön április 5-én beperelte Szabó Margit Momót, mert annak egyesülete két szórólapon összesen tíz Lázár Jánost célzó jelzőt és azok magyarázatát helyezte el. Beszámoltunk arról is, hogy egy éve kezdődött a tárgyalássorozat és hogy a harmadik bíróság is elfogultság miatt lépett vissza, Hódmezővásárhely, Szeged, Makó után akkor Szentesre helyezték át az ügyet. Egyébként a szegedi bíróságon az ítélethirdetés előtt, két lefolytatott tárgyalás után jelentett a bíró elfogultságot.

A Szegedi Törvényszék most küldte meg Szabó Margit Momónak azt a végzést, amelyben közlik, hogy a negyedik bíróság is elfogultságra hivatkozott, ezért Csongrádra kerül az ügy.

Közben A Józan Paraszt Beszól! Youtube-csatornán megjelent egy beszélgetés Szabó Margit Momóval, amit a fia készített. A videóban úgy értékelik a bíróságok kivonulását az ügyből, hogy „Úgy tűnik, valami elmozdul az igazságügyben. A jelek szerint Lázár János miniszter érdekeivel szemben még mindig nem mernek ítéletet hozni a Csongrád megyei bíróságok, de legalább a polgári engedetlenség eszközével élnek”.

A beszélgetésben is felmerül a kérdés, hogy valóban Szabó Margit Momó áll-e a célkeresztben, vagy esetleg az általa támogatott Márki-Zay Péter. Szabó Margit a videóban elmondja, hogy Vásárhelyen él nagyon régóta, pontosan tudja, mert megtapasztalta ismeretségi körében, hogy Lázár János bosszúálló típus, voltak olyanok, akiknek a családja, vállalkozása ment rá arra, hogy konfliktusba kerültek vele, tehát ő biztos abban, hogy személyesen is bosszantja a minisztert.

Mivel Szabó Margit Momó nyugdíjas, vásárhelyi lakos, vélhetően nem miatta elfogultak a bíróságok.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!