Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Fontos meccs előtt áll a Kosársuli

Pénteken 18:30-kor újabb fontos ütközet vár rájuk a Hódtói Sportcsarnokban, hiszen a 9. helyen álló Dunaharaszti MTK lesz az ellenfél.

Ragyogóan megy az elmúlt hetekben a Vásárhelyi Kosársulinak, a kék-sárgák sorozatban hatszor tudtak nyerni az NB I B/Zöld csoportjában, így már a felsőházi rájátszást érő 8. helyen állnak a tabellán. Ezzel a teljesítménnyel jelenleg a legjobb formában lévő csapatnak mondhatja magát a vásárhelyi alakulat.

Mindenképpen győzelemre számít Balogh László, a Kosársuli fiatal tehetsége, aki kedden ünnepelte 21. születésnapját. A 77-es mezben pályára lépő kosaras elmondta, hogy a zsinórban megszerzett 6 győzelem ellenére most sem számítanak könnyű összecsapásra, hiszen a DMTK-nál sok rutinos és tehetséges, hajtós játékos van. Természetesen a győzelemre hajtanak majd, amit szeretnének közönségszórakoztató produkcióval begyűjteni.

Balogh beszélt arról, is, hogy a két új játékosuk – Uros Rosic és Orgona Gergő – érkezésével már a lehető legjobb helyen szeretnének bejutni a rájátszásba, és lehetőleg minden meccset megnyerni. – Tudjuk, mire vagyunk képesek, és amikor szívüket-lelküket kitesszük a pályára, akkor nincs ellenfelünk a bajnokságban – emelte ki a kosaras, akinek egyéni célja a további fejlődés, amivel a Kosársuli és saját jövőjét alapozhatja meg. Emellett minden meccsen bemutatna egy vérbeli Balogh-zsákolást is.

A Vásárhelyi Kosársuli Dunaharaszti elleni meccsére a belépés ingyenes, ugyanakkor a Kosársuli pénzadományt gyűjt a bejáratnál. A gyűjtésből befolyó összeget az egyesület csapatainak utazására fordítják majd.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!