Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Kosársuli: meccsdömping az U11-eseknél

Nyolc meccsen lépett pályára a Vásárhelyi Kosársuli négy U11-es csapata. Az ifjú kék-sárgáknak nem volt könnyű dolguk, de több meccsen is diadalmaskodni tudtak. Egy biztos, minden összecsapás a jövőbeli fejlődésüket szolgálja.

U11-ES BAJNOKSÁG, B-CSOPORT

Békési Kisgladiátorok fiú – Vásárhelyi Mosómedvék 74 – 20 (4-10, 31-5, 24-2, 15-3)
Mosómedvék: Palócz Dávid 8, Móza Domonkos 4, Lekrinszki Lilla 2; Makrai Dominik 2, Sas Zalán 2; Kiss Barnabás 1, Tatár Zsolt 1. Csapat tagja volt: Szűcs Áron, Ízer Kinga, Bartucz Panka, Mihály Zsófia, Zsigó Zsombor.

Csókay Miklós: Nagyon nehéz ellenfélnek bizonyultak a békésiek. Mindössze az első negyedben tudtuk tartani a lépést. Itt még egy kis előnyt is sikerült kiharcolni. A második negyed közepén fordult a mérkőzés. Nem ment a védekezés, minden lepattanót elvittek előlünk. Nem segített, hogy egyik meghatározó játékosunk 5 perc alatt kipontozódott. Sokkal gyorsabbak és szemfülesebbek voltak a KisGladiátorok.

Vásárhelyi Mosómedvék – ACS Baschet Star Oradea Fehér fiú 21 – 99 (3-24, 12-31, 4-18, 2-26)

Mosómedvék pontszerzői: Palócz Dávid 11, Móza Domonkos 7; Bartucz Panka 1; Makrai Dominik 1, Kiss Barnabás. Csapat tagja volt: Mihály Zsófia, Tatár Zsolt, Lekrinszki Lilla, Ízer Kinga; Szűcs Áron.

Csókay Miklós: Az előző vesztes mérkőzést nem tudták elfelejteni a játékosaim. Olyan sebességgel kosaraztak az nagyváradi fiúk, amire nem voltunk felkészülve. Nem ismertek elveszett labdát, szorosan, erőszakosan védekeztek, letámadtak. Sokszor nem is tudtuk átvinni a térfélen a labdát. Mindkét mérkőzésen megtapasztalhatták játékosaim, hogy ennél gyorsabbnak és pontosabbnak kell lenni. Tovább kell edzeni, gyakorolni. Adott a feladat, hogy utolérjük őket.

U11-ES BAJNOKSÁG, C-CSOPORT

Karcagi Oroszlánkák – Vásárhelyi Farkaskölykök 45-56
Farkaskölykök: Török 13, Tirla 13, Rákos 7, Fődi 4, Kis 4, Paulik 4, Marton 3, Reményi 3, Patkós 2, Kun-Szabó 1, Magna 1, Boták 1.

Patkós József: A hétvége első mérkőzését ismert csapattal játszottuk. Az első fordulóban 60 ponttal kaptunk ki, most viszont 11-el nyertünk, ami egyértelmű fejlődést mutat. Elsősorban a pontosabb dobások segítettek hozzá minket ehhez az eredményhez, de a csapat jó védekezése is elengedhetetlen részét képezte a sikernek, ahogy az is, hogy alig volt képzetlenségi hiba. Nagyot ment a csapat, egyénileg és csapat szinten is ügyesen dolgoztak.

Vásárhelyi Farkaskölykök – Békéscsabai KK/A 54-58
Farkaskölykök: Török18, Rákos 11, Kis 8, Tirla 6, Patkós 4, Reményi 3, Paulik 2, Kun-Szabó 1, Fődi 1, Magna -, Boták -, Marton -.

Patkós József: A következő összecsapást más ismeretlen ellenfelekkel vívtuk. Hasonló összetételű volt a két csapat és egy szoros hajtós meccset játszottunk. Talán a fáradtságnak tudható be, hogy a kelleténél több lépéshibát vétettünk, így sok támadásunk befejezetlen maradt. Ezen a mérkőzésen is mindenki a maximumot nyújtotta, volt esély a győzelemre, de nem sikerült fordítani. Eredményes hétvége volt, remek meccsekkel, amikből sokat tanulhattak a kis kosarasok. Minden csapat szépen játszott, öröm volt látni. Gratulálok a Csapatoknak, hajrá Farkaskölykök! Köszönjük a szurkolást!

U11-ES BAJNOKSÁG, D-CSOPORT

Vásárhelyi Bölények-ACS BASCHET STAR ORADEA PIROS FIÚ 40-23
Bölények: Sebők-Dawa 15, Herczeg 14, Fejes 8, Nagy-Sztancsik 1, Deák 1, Rajki 1, Szél -, Vigh -,Forster -.

MEZŐBERÉNYI KK LEÁNY-VÁSÁRHELYI BÖLÉNYEK 31-70
Bölények:
Fejes 17, Sebők-Dawa 17, Herczeg 16, Nagy-Sztancsik 9, Szél 3, Vigh 3, Rajki 2, Holman 1, Deák 1, Forster 1. 

Megyesi Dániel: Lassú kezdéssel, de mindkét mérkőzésen kiválóan teljesített a csapat, mind védekezés és támadás terén is. Minimális hibákkal játszott a csapat,de ezek ellenére is nyerni tudtunk. Büszke vagyok a társaságra kiemelkedő teljesítmény volt ez a forduló.

U11-ES BAJNOKSÁG, G-CSOPORT

Vásárhelyi Hódok – Szegedi Mókusok 23:62 (0-9,12-20,0-6,11-27)
Hódok:
Mihály 15,Pál 3,Green Edyn 1,Kramf 1,Lázár 1,Kardos 1,Vastag -,Bíró -.

Kotormán Zsuzsanna: Ezen a hétvégén a csapatunkban sokan betegeskedtek, ez meg is látszott a mai nap teljesítményén. A szegedi lányokkal még nem találkoztunk, magassági fölényben voltak, kevés lehetőségünk maradt a gyűrű alatt. A lepattanó labda rendre az ellenfél kezébe került, amiből sorra dobták a könnyű kosarakat. A fiúk igyekeztek, de sok volt az eladott labda, ami a figyelmetlenség jele. A helyzetek kihasználásában sem jeleskedtünk.

Szarvasi GFE Gyakorló – Vásárhelyi Hódok 88:18 (18-6,25-6,16-4,29-2)
Hódok:
Kardos 4,Mihály 3,Green Edyn 3,Lázár 3,Kramf 2,Pál 1,Vastag,Bíró.

Kotormán Zsuzsanna: Második mérkőzésre teljesen kijött a fiúkon a betegségből adódó állóképesség hiánya, szétestünk. A magasabb szerkezetű ellenfelünk gyorsabb és pontosabb dobásokkal nagy előnyre tett szert. Figyelmetlenségek sora sújtotta a csapatot. A mai nap sajnos nem volt a fiúk között, aki vállára vette volna a csapatot. A vereségből is sokat lehet tanulni. A fiúk végig küzdöttek, igyekeztek, a mai napban ennyi volt.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!