Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Bosszantja a helyi Lázár-sajtót Márki-Zay „barátkozása” Navracsiccsal

Márki-Zay Péter vasárnap este közösségi oldalán, az MZP Őszintén c. műsorában beszélt arról, hogy az utóbbi hetekben háromszor is találkozott a területfejlesztési miniszterrel, és bízik abban, hogy a tárgyalások eredményeképpen idén Vásárhely is részesül majd rezsitámogatásban. Nem mindenki értékeli azonban pozitívan ezeket a találkozókat, a helyi Lázár-médiát például – úgy tűnik – kifejezetten felháborítja, hogy Hódmezővásárhely polgármestere is jó kapcsolatot ápol egyes kormánytagokkal.

Navracsics Tiborral is azon dolgozom, hogy Hódmezővásárhelynek a kormány még Lázár János aknamunkája ellenére se tagadhassa meg a fejlesztési forrásokat, ami nekünk jár – mondta el a polgármester vasárnap este közösségi oldalán. Kifejtette, a normatív támogatásokat Vásárhely eddig is megkapta, a rezsitámogatásból viszont teljesen kihagyták tavaly Vásárhelyet. – Szeretném elérni, hogy idén a 83 milliárd szétosztásakor ne merjék ezt megtenni – hangsúlyozta Márki-Zay Péter. Véleménye szerint ha a kormány úgy érzi, hogy az Európai Uniónak nincs joga politikai alapon kihagyni Magyarországot a támogatásokból, akkor ők maguk az országon belül sem hagyhatják ki politikai alapon Hódmezővásárhelyet.

Megvan a bizalmam Navracsics Tiborban, hogy Vásárhely megkapja a rezsitámogatást, és ezt még Lázár János sem tudja megakadályozni.

– fogalmazott. Egyúttal azt is elmondta, a helyi Lázár-sajtó a napokban egy Navracsics Tibort gyalázó, őt már-már homoszexuális kontextusba helyező cikket jelentetett meg. – A bennük lévő gyűlölet most éppen Navracsics Tibor felé irányul, pusztán azért, mert én néhány hét alatt háromszor is találkoztam vele, mert korrekt módon megkeresett, illetve meghívott, és beszéltünk. Azt gondolom, hogy ez lenne a normális, és nem a kritizálandó, de úgy tűnik, Lázár János nem bírja elviselni, hogy a magyar kormány akár csak a legminimálisabb tiszteletet is tanúsítsa Hódmezővásárhely polgármestereként nekem. Én természetesen Navracsics Tibornak szurkolok, és nem az ő ellene áskálódó Lázár Jánosnak – húzta alá Hódmezővásárhely polgármestere.

Végül kiemelte:

Hódmezővásárhely szabadon fejlődik, még a kormány támogatását is ki tudjuk vívni, néha Brüsszelben lobbizva, néha a miniszternél lobbizva, néhányszor Lázár Jánost kicselezve, de mindenképp el tudjuk érni, hogy Vásárhely látványosabban szebben, jobban működjön, mint Lázár János idején.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!