Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Pótlóbuszok járnak a tram-train helyett

Szerda délután meghibásodott a biztosítóberendezés az algyői állomáson, a vonatok várakozásra kényszerültek. A Szeged-Hódmezővásárhely között közlekedő vasútvillamosok és a békéscsabai személyvonatok menetideje is megnőtt. A vasútvillamosok közül egyes járatok csak a szegedi, illetve a hódmezővásárhelyi városi szakaszon közlekednek.

A Mávinform tájékoztatása szerint Szeged-Rókus és Hódmezővásárhelyi Népkert között pótlóbuszok közlekednek. A vasútvillamosok a szegedi és a hódmezővásárhelyi városi szakaszon késéssel közlekednek, járatkimaradásokra is számítani kellett a délutáni órákban.

17 órától korlátozásokkal újraindult a forgalom Algyőnél, azonban továbbra is pótlóbuszok segítik a közlekedést Szeged-Rókus és Hódmezővásárhelyi Népkert között. A vasútvillamosok újra a teljes útvonalukon közlekednek, de a késő délutáni órákban 20-40 perces késésekre és járatkimaradásokra kell számítani, a békéscsabai személyvonatok is esetenként rövidebb útvonalon, jelentős késéssel közlekednek – közölte a MÁV.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!