Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

A Mindenki Magyarországa ismét feljelentést tett a Schadl-ügyhöz kapcsolódóan

A Mindenki Magyarországa Néppárt ismét feljelentést tett, miután az Ügyészség a párt korábbi feljelentését lesöpörte. Úgy vélik, Varga Judit volt férje, Magyar Péter vasárnap este, a Partizánnak adott interjúját követően már nem utasíthatják vissza a feljelentést azzal, hogy „nem tudják beazonosítani az elkövetőket”. Magyar Péter szavaiból ugyanis világosan kiderül, hogy ki lehet a „Tóni, a Barbara és az Ádám”.

A Mindenki Magyarországa feljelentésében azonnali nyomozás elrendelését és Magyar Péter meghallgatását kéri, mivel vélhetően az interjúban elhangzottaknál is több olyan releváns információval tud szolgálni arról, hogy a hatalommal és befolyással való visszaélések kapcsán, milyen szintű az érintettsége Orbán Viktornak, Rogán Antalnak vagy a kormány további tagjainak a Schadl-ügyben – írja közleményében a párt.

A Mindenki Magyarországa Néppárt egyúttal felszólítja Polt Pétert és az általa vezetett ügyészséget, hogy esküjéhez hűen, és a vonatkozó törvényi előírásoknak megfelelően végezze feladatát, ne a kifogásokat keresse, és ne bújtasson köztörvényes bűnözőket. Továbbá várják Orbán Viktor nyilatkozatát arról, hogy milyen indokok miatt nem járult hozzá Völner Pál menesztéséhez. 

vmc_kozlemeny

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!