Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Péntekig lehet pályázni az önkormányzati lakásokra

Hatot hirdettek meg, legkésőbb péntek délig várják a pályázatokat.

Egy Andrássy úti, egy Szabadság téri, egy Dobó Katalin utcai, egy Janáky utcai és két Bibó Lajos utcai komfortos lakásra pályázhatnak az érdeklődők február 2-án, délig a Hódmezővásárhelyi Vagyonkezelő és Szolgáltató Zrt., Kossuth tér 1. 13/A. szám alatti ügyfélszolgálatánál.

A részletes pályázati kiírás megtalálható a www.hvszzrt.hu és a www.hodmezovasarhely.hu weboldalakon.

A pályázókat a pályázati eljárást követően írásban értesítik. Bővebb felvilágosítás és Pályázati adatlap a Hódmezővásárhelyi Vagyonkezelő és Szolgáltató Zrt., Kossuth tér 1. 13/A. szám alatti ügyfélszolgálatán kérhető vagy innen letölthető.

A helyreállításra szoruló lakások műszaki állapotáról és a szükséges felújítási munkálatokról felvilágosítást személyesen már csak a Hódmezővásárhelyi Vagyonkezelő és Szolgáltató Zrt., Kossuth tér 1. 13/A. szám alatti ügyfélszolgálatán kérhetnek.

A pályázati díjat a megpályázni kívánt ingatlan címének megjelölésével a következő bankszámla számra kell megfizetni: 10400559-00032838-00000006 (K&H).

Több megpályázandó ingatlan esetén valamennyi pályázati díj, bánatpénz megfizetése szükséges.

A pályázati díjat a nyertes pályázó által fizetendő térítési díjba beszámítják, a többi pályázónak pedig visszautalják.

A piaci lakásokra bérleti szerződést a legmagasabb bérleti díjat ajánló pályázóval köti meg a bérbeadó.

A pályázatok nyertesével a Hódmezővásárhelyi Vagyonkezelő és Szolgáltató Zrt. lakásra 6 hónap időtartamra köt bérleti szerződést a 39/2020. (VI.27.) önkormányzati rendeletben leírtak alapján. Ez alól kivételt a helyreállításra szoruló lakások képeznek, melyek esetén a felek 1 éves határozott időtartamú szerződést kötnek. A piaci alapon kötött lakásbérleti szerződés aláírásának feltétele, hogy a nyertes pályázó az adott ingatlanra vonatkozó 3 havi bérleti díjnak megfelelő összegű óvadékot megfizessen.

Óvadék: legkésőbb a bérleti szerződés létrejöttekor a bérlő által fizetendő, a bérleti szerződésben meghatározott bérleti díj összegének háromszorosa. A bérbeadó az óvadék összegét a bérleti szerződés hatálya alatt elkülönítetten kezeli.

További részletek itt olvashatók.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!