Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

A költségvetési bizottság elnökével tárgyalt Márki-Zay Péter

Az Európai Parlament költségvetési bizottságának elnökével tárgyalt Márki-Zay Péter szerdán. A Monika Hohlmeierrel tartott videokonferencián szó volt az uniós pénzekről, a korrupcióról és az akkumulátorgyárakról is.

Hogyan tudjuk megakadályozni, hogy az Európai Bizottság által most feloldott forrásokat ne lopják el és azok eljussanak a magyar adófizetőkhöz – erről is tárgyaltam szerdán az Európai Parlament költségvetési bizottságának vezetőjével – számolt be közösségi oldalán Márki-Zay Péter.

Monika Hohlmeierrel arról is egyeztettünk, hogyan tudjuk megvédeni Magyarországon munkavállalóinkat és környezetünket a kínai akkumulátorgyárak káros hatásaitól az európai jogszabályok segítségével – tette hozzá.

Az Európai Néppárt vezető politikusával a Mindenki Magyarországa Néppárt európai parlamenti terveiről és az EPP-hez való csatlakozásunkról is tárgyaltunk – mutatott rá Márki-Zay Péter.

A szerdai megbeszélés folytatása annak a tárgyalássorozatnak, amelyet novemberben Brüsszelben és Luxemburgban folytatott Márki-Zay Péter. Ahogy akkor a Hódpress is beszámolt több mint egy tucat vezető uniós politikussal találkozott, köztük biztosokkal, parlamenti bizottságok és pártcsaládok vezetőivel is. 

vmc_kozlemeny

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!