Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Árokba hajtott egy kocsi Vásárhely határában

A baleset a 45-ős úton történt ma hajnalban, egy ember megsérült. A kép illusztráció.

Jelzett a szén-monoxid-érzékelő pénteken reggel egy csanyteleki családi házban. A csongrádi hivatásos és a csanyteleki önkéntes tűzoltók érkeztek a helyszínre, méréseket végeztek a helyiségekben, majd a kéményt és a tüzelő-és fűtőberendezéseket is átvizsgálták. Az érzékelőnek köszönhetően senki sem sérült meg.

Egy mezőgazdasági tároló épülete égett pénteken délelőtt Felgyőn. A csongrádi, a szentesi és a kisteleki hivatásos tűzoltók közös erővel oltották el a lángokat, a tűz okát vizsgálják a szakemberek. 

Két autó karambolozott szombaton délután Makónál, a 43-as úton. A város hivatásos egysége áramtalanította a járművet, a balesetben senki sem sérült meg. 

A tűzhelyen felejtett, felforrósodott étel okozott riadalmat vasárnap délután Szegeden, a Bibó Lajos utca egyik társasházában. A harmadik emeleti lakásból füst áramlott ki, az ott élők azonnal hívták a tűzoltókat. A szegedi hivatásos egység védősugár fedezete mellett kivitték a szabadba a forró, füstölő edényzetet, majd átszellőztették a lakást és a lépcsőházat. Személyi sérülés nem történt. 

Árokba hajtott egy autó hétfőn, a hajnali órákban Hódmezővásárhelynél, a 45-ös úton. A hódmezővásárhelyi tűzoltók végezték el a műszaki mentést, a balesetben egy ember sérült meg – közölte a Katasztrófavédelem.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!