Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

A Bodrogi Bau lett a Vásárhelyi Kosársuli első pártoló tagja

Új támogatási formát alakítottak ki a Vásárhelyi Kosársulinál. A mintegy 300 gyerekkel foglalkozó kosárlabda sportegyesületet az idei alapító okirat módosítását követően már pártoló tagnak is beléphetnek a vállalkozások. Elsőként a Bodrogi Bau Kft. lépett be az egyesületbe, ezzel is segítve a jelenleg nehéz anyagi körülmények között működő sportszervezetet – adta hírül a csapat.

A jelenlegi gazdasági válság az egyesületünket is nehéz helyzetbe hozta, hiszen a város és környékének vállalkozásait sem hagyta érintetlenül ez a helyzet, így hozzánk is kevesebb támogatás futott be – mondta el Szabó Attila az egyesület elnöke. A Kosársuli az előző évekhez képest mindössze a támogatások töredékével indult neki a 2023-24-es szezonnak. A sportvezető elmondta, ez látszik az NBI-es csapat szereplésén is, sokszor már az együttes utaztatása is nagy kihívásnak bizonyul, de egy-egy hazai mérkőzés megrendezése is több százezer forintos tételt jelent. Ezeket pedig csak részben tudják társasági adó támogatásból fizetni, erre ugyanis a támogatási forma nem biztosít lehetőség.

Az idei idényben két cég állt az egyesület mellé: a Hódkertész Kft. és a Bodrogi Bau Kft. segíti őket. Nagyon hálásak vagyunk, hogy a két cég a nehéz gazdasági környezet ellenére is mellettünk van, ám a biztonságos működéshez további segítségre van szükségünk. Bízunk benne, hogy többen fantáziát látnak bennünk és akár pártoló tagként belépnek egyesületünkbe, amellyel az egész utánpótlás nevelési programunkat és több száz fiatal sportolását és jövőjét segíthetik – zárta mondandóját Szabó Attila, a Kosársuli vezetője.

Cégünk számára kiemelt cél, hogy Hódmezővásárhely kosárlabda sportját támogassa. Ezért is döntöttünk úgy, hogy elsőként lépünk be pártoló tagként az egyesületbe

– hangsúlyozta ifj. Bodrogi Ferenc, a Bodrogi Bau Kft. nevében. A Kosársuli korábbi játékosa bízik benne, hogy a cégcsoportjuk és a Hódkertész Kft. példáját követve hamarosan más vásárhelyi vállalatok is csatlakoznak a támogatási programhoz, amellyel tervezhető jövőt nyújthatnak a Kosársulinak mind az utánpótlás fejlesztési programhoz, mind pedig a felnőtt csapat NBI-es szerepléséhez.

A pártoló tagokat a Vásárhelyi Kosársuli honlapján teszik közzé. A csatlakozási lehetőség után érdeklődő vállalkozásokat arra kérik, hogy az oldalon található űrlapon keresztül jelentkezzenek, amelyet követően a Kosársuli felveszi velük a kapcsolatot. 

vmc_kozlemeny

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!