Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Együttműködést kötött a Magosz és a Fidelitas

Együttműködési megállapodást kötött a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége (Magosz) és a Fidelitas arról, hogy kölcsönösen segítik egymást a fiatalok tájékoztatásában, lehetőségeik megismertetésében.

A Magosz közölte, már hosszabb időre nyúlik vissza az együttműködésük, amelyet a jövőben is folytatni kívánnak, ennek érdekében írásos formában is megerősítették összefogásukat. A megállapodáshoz a Magosz gazdasszony tagozata, illetve ifjú gazda tagozata is csatlakozott. A Magosz és a Fidelitas közös célként fogalmazta meg, hogy a fiatalok Magyarországon tervezzék a jövőjüket, itthon alapítsanak családot, és helyben találják meg számításukat.

Farkas Dániel, a Fidelitas elnöke azt mondta, hogy céljaik azonosak, hiszen mindkét szervezet kiemelten fontosnak tartja az anyaországi és a határon túl élő magyar fiatalok képviseletét és támogatását.

Kálmánczi Miklós, a Fidelitas alelnöke szerint az Ukrajnában dúló háború és „az arra adott hibás európai uniós szankciók, valamint a balliberális média által terjesztett propaganda és a külföldről finanszírozott dollárbaloldal egyre inkább igyekszik szétzilálni a családokat, a gazdaságunkat, társadalmunkat, veszélybe sodorta értékeinket”, ezért a szövetség megerősítése minden eddiginél fontosabb cél.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!