Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Ismét a forgalommal szemben hajtott Vásárhelyen egy autós

A Fiat volánja mögött ülő hölgy szombaton tévedt el a Kálvin János téri körforgalomban. Fotó: Hmvhely Carlife.

Olvasónk fényképezte le a hihetetlent, egy Fiat volánja mögött ülő hölgynek sikerült szemben kanyarodnia a forgalommal a Kálvin János téri körforgalomban. Hogy hogyan csinálta, amikor tábla jelzi a forgalmi irányt és az autósok túlnyomó többsége is jobbra tekeri a kormányt, nem balra, nem lehet tudni.

Olvasóink szerint egyébként, amikor jelezték neki, hogy rossz irányba megy, még neki állt feljebb.

Hogy aztán mitől zavarodott meg nem lehet tudni, ahogy azt sem, hogy vidékiként került a helyszínre, s váratlanul érte az egyébként igencsak nagy figyelmet kívánó csomópont, vagy már elfelejtette, hogy mit kell tenni a hasonló helyszínen, azt nem tudni. Azt pedig fel sem merjük tételezni, hogy sosem tett KRESZ-vizsgát, vagy talán még jogsija sincs. Az azonban biztos, hogy ön- és közveszélyes mutatványa nem újdonság, idén májusban egy Skoda sofőrje ugyan ezen a helyen, ugyanígy hajtott a forgalommal szemben.

Önt mi idegesíti jobban?

A járdán a gyalogosok közt szlalomozó vagy a zebrán felülve és csak mereven előre nézve közlekedő kerékpárosok? Az úttesten galoppírozó gyalogosok? A féket nem ismerő, száguldozó autósok? Vagy azok a motorosok, akik sem embert, sem istent nem ismerve kerülnek, akár jobbról is?

Írja meg kommentben.

vmc_kozlemeny

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!