Erzsébetről jött Vásárhely idei karácsonyfája – videóval

Ma délután vágták ki, és szállították a Kossuth térre ahol fel is állították (A címlapképen.) Az adventi koszorút is kihelyezték.

Az erzsébeti Nánai család ajánlotta fel Vásárhely idei karácsonyfáját. Nánai Sándorné azt mondta azért, mert szeretnék, ha a negyven éves fenyővel örömet tudnának okozni a vásárhelyieknek. A fát ma délután vágták ki, szállították Vásárhelyre, s állították fel a Kossuth téren, a harang közelében.

Ma is telepítették a karácsonyi vásár faházait

Ma délelőtt egyébként folytatták a karácsonyi vásárhoz szükséges faházak felállítását, kihelyezték karácsonyfa óriástalpazatát és az adventi koszorút, melyen az első gyertyát vasárnap délután gyújtják meg. Majd minden vasárnap gyújtanak egy-egy újabbat, míg mind a négy gyertya nem ég. Emellett minden alkalommal műsorral is kedveskedik majd a város a térre látogatóknak. Részletes program hamarosan, de annyit elárulunk, hogy lesz betlehemes műsor és fellép Xantus Barbara is.

Mint emlékezhetnek, tavaly az Oldalkosár utcai Apró Talpak bölcsőde bejárata mellől vágták ki az egyik fenyőt, az volt a város karácsonyfája.

Így vágták ki a város idei karácsonyfáját az erzsébeti Vasvári utcában.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!