Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Frappánsan szólt vissza Márki-Zay Orbán hétvégi poénjára

A miniszterelnök a Fidesz hétvégén lezajlott tisztújító kongresszusán szellemesnek szánt mondattal szúrt oda tavalyi kihívójának, a vásárhelyi polgármesternek. Márki-Zay közösségi oldalán ma csattanós mondattal vágott vissza.

– A polgári politika szabályai szerint a legyőzött ellenféllel szemben nagyvonalúnak kell lenni. Szeretünk azzal is hízelegni magunknak, hogy a lovagiasság magyar, született magyar erény. Ezért ne is feszegessük, hogyan történhetett, hogy a vásárhelyi polgármester, ápolóit kijátszva eljutott Budapestre, és egyszer csak a baloldali lista élén találta magát. Legyünk nagyvonalúak! Legyünk nagyvonalúak, és lépjünk túl ezen – mondta beszédében Orbán Viktor november 18-án, miután nem nagy meglepetésre a Fidesz ismét őt választotta meg elnökéül.

Márki-Zay Péter ma facebook-oldalán a következőt üzente a miniszterelnöknek:

Orbán Viktor a minap burkoltan leelmebetegezett engem. Nem gondolom, hogy beteg volnék csak azért, mert hittem benne, hogy tudunk például olyan egészségügyet építeni, ahol olyan jó az ellátás színvonala, mint egyes grázi magánklinikákon.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!