Kedden mutatják be a város kerékpárforgalmi hálózati tervét

Az önkormányzat által készített kerékpárforgalmi hálózati terv a helyzetértékelés mellett alapot ad a jövőbeni fejlesztéseknek. A tervet november 21-én, kedden mutatják be a polgármesteri hivatal dísztermében, de már előzetesen is le lehet tölteni.

Az elkészült anyag előzetes verzióját most társadalmi egyeztetésre bocsátják, melyhez várják minden lakos észrevételét.

A mostani kerékpárforgalmi hálózati terv feladata, hogy felmérje Hódmezővásárhely és környezete kerékpáros közlekedésének a helyzetét: kerékpáros forgalmát, kerékpározhatóságát, a kerékpáros közlekedést akadályozó tényezőket, és ezek alapján javaslatot adjon a fejlesztésekre annak érdekében, hogy a kerékpáros közlekedés aránya növekedhessen, és minél többen választhassák mindennapi eszközként a kerékpárt.

Az önkormányzat leírása alapján a kerékpárforgalmi hálózati tervnek fel kell tárnia a kerékpáros közlekedés legfontosabb akadályozó tényezőit, és iránymutatást kell adnia a szükséges beavatkozások végrehajtásához.

Az elkészült anyag előzetes verzióját most társadalmi egyeztetésre bocsátják. Az anyagot 2023. november 21-én kedden 15 órától mutatják be a Polgármesteri Hivatal dísztermében. Az anyag előzetesen is megtekinthető és letölthető a város honlapjáról.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!