Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Újabb firka tűnt fel Vásárhelyen

Most a Móricz Zaigmond utca egyik házfalára firkálta fel valaki a véleményét. „Örülhetnek” a társasház lakói.

„Antifa Ha-ha-ha” – olvasható a Móricz Zsigmond utca egyik társasházán, a kórház felőli oldalán. Épp ott, ahol máskor egy másik kéretlen felirat elkövetője mutatta meg a maga butaságát.

Ahogy tette az is, aki – talán – egy kis vodkától erőssé és bátorrá válva fogott egy fekete festéksprét, és gondos munkával – vélhetően a nap néptelen szakaszában – ezzel firkálta meg a falat.

Hogy az ismeretlen művész mit is akart mondani, azt csak őt tudja – már ha emlékszik, mit és hová írt – hogy a járókelőknek mit közvetített, azt azonban nem tudhatja.

Nem viccelt, aki ezt a sok betűt kemény munkával felfújta a falra

Mondjuk sokaknak egyáltalán semmit. A járókelők közül többen azt hitték, az Antifa és a Ha-ha-ha egy újkeletű magyar (vagy külföldi) énekes duó, egy divatos zenekar, egy új fegyverrendszer, amit az orosz-ukrán fronton, vagy Gázában bevetettek. Esetleg egy youtube, vagy egy Facebook/Instagram sztár, de olyan is akadt, aki szerint valami márkanév lehet. Az Antifa valódi jelentését csak egyetlen, a híreket naponta követő nyugdíjas tudta, igaz ő még a partizánszövetség nevére is emlékezett.

Azaz a falfirkáló üzenete az átlagpolgárok többségnek nem jött át. Antifa ide, Ha-ha-ha oda. A falfelületet birtokló társasháznak azonban igen. A firkát ugyanis előbb vagy utóbb a saját költségükön kell eltüntetniük. És nem fognak neki ha-ha-házva tapsikolni.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!