Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Fedett buszmegálló került a kórházzal szembe

Fedett lett a kórházzal szembeni buszmegálló Hódmezővásárhelyen. A Zrínyi utcán már nem használt megálló elemeit telepítették át oda a vásárhelyi működtető cég munkatársai. Miután a szétszereléssel és átszállítással végeztek, szerdán rögzítették a beállót az új betontalapzatba.

A fedett buszmegálló fém szerkezetét emelő daruval távolították el kedden délelőtt a Zrínyi utcában. A helyi járatos buszok évek óta nem itt állnak meg, ezért a közeli, kórházzal szemben található megállóba helyezték át a szerkezetet a HMSZ munkatársai.

A Zrínyi utcában, ott a másik oldalon már évek óta megszűnt a buszmegálló, viszont a fedett beálló az ott volt és teljesen logikusnak tűnt, hogy ne vegyünk újat, hanem azt helyezzük át ide. Most ennek az első lépése történt meg. Korábban a kollégák kibetonozták a beállónak a helyét és megtörtént a szétszerelés. Ez egy nagyon nagy odafigyelést igénylő munka, hiszen ezeket a vastag üveglapokat, – amik benne vannak a buszmegállóban, – csak óvatosan lehet kezelni. Szerencsére sikerült úgy szétszedni, hogy egyetlen üveg sem sérült meg és én bízom benne, hogy holnap sikerül úgy összerakni, hogy ugyanolyan jól nézzen ki, mint új korában

– fogalmazott a Vásárhelyi Televíziónak Katona Antal, a HMSZ Zrt. vezérigazgatója kedden.

A fedett beállót szerdán szerelték össze a cég dolgozói. A Zrínyi utca mellett az elmúlt időszakban további három nem használt buszmegálló szerkezetét telepítették át egy korábban fedetlen megállóba.

vmc_kozlemeny

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!