Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Négy férfit és két nőt köröz a vásárhelyi járásbíróság

Kettőt lopás, kettőt kiskorú veszélyeztetése, kettőt pedig csalás miatt. Egyiküket 2021 óta keresik, a többiek ellen idén adták ki a körözést.

A bíróság akkor rendel el körözést, ha a vádlott (általában többször) nem jelenik meg a tárgyaláson és kellő indokkal nem jelzi távolléte okát.

A Siklóson 2002-ben született Buchvald Csaba József ellen a Hódmezővásárhelyi Járásbíróság lopás miatt adott ki elfogatóparancsot idén augusztus 30-án. A körözési eljárást egyébként a Komlói Rendőrkapitányság folytatja le.

Buchvald Csaba József a körözési képén

Lopás miatt körözi a bíróság a Vásárhelyen 1987-ben született Török Sándort. A férfi a személyleírása szerint 171 centi magas, termetes, barna, tüskés, tar hajú, és barna szemű. Az elfogatóparancsot idén szeptember 12-én bocsátották ki ellene. A körözési eljárást a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság folytatja le.

Az 1965-ben Sajószentpéteren született Szűcs Istvánt csalás miatt keresik. A magyar állampolgárságú férfi a kiadott személyleírása szerint 156-160 centi magas, 71-80 kiló testsúlyú, közepes testalkatú, rövid hajú, kék szemű. A körözése 2021. december 28-a óta él, a körözési eljárást ellene is a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság folytatja le.

Szűcs István

Kiskorú veszélyeztetése miatt körözik idén március óta Petrényi József Lászlót, aki 1995-ben Budapesten született. A férfi a nyilvános körözés szerint 190 centiméternél is magasabb, közepes testalkatú, barna hajú és szemű, ovális arcú, és fekete szakállat visel(t). A körözési eljárást ellene is a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság folytatja le.

Petrényi József László

Szintén kiskorú veszélyeztetése miatt körözi a bíróság idén március 24-e óta az 1998-ban Karcagon született Hegymegi Alexandrát. A személyleírása szerint 161-165 centi magas, vékony testalkatú, sűrű barna, hátig érő hajú és kék szemű. A körözési eljárást ellene is a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság folytatja le.

Hegymegi Alexandra

Az 1965-ben Budapesten született Répás Menyhértnét csalás miatt körözi idén június óta a vásárhelyi járásbíróság. Az asszony a nyilvános személyleírása szerint 151-155 centi testmagasságú, közepes testalkatú, rövid barna hajú, és barna szemű. A körözési eljárást ellene is a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság folytatja le.

Aki bármit is tud a körözöttek hollétéről, bejelentheti bármely rendőrségi szervnél. A nyilvános körözések egyébként a rendőrség hivatalos honlapján naprakészen követhetők.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!