Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Manórúdért kilincseltek a diákok

A folyamatos kilincselés buktatott le egy nyílászáró szaküzletet, amelynek egyre-másra nyitották ajtaját a fiatalok. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai 130 illegális manórudat foglaltak le az üzletben.

A pénzügyőrök egy Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei nyílászáró és bemutatóterem szaküzletét vették alaposabban górcső alá🔎, ugyanis tudomásukra jutott, hogy számos fiatal diák fordul meg az üzletben, ahol termékek csak megrendelés után vásárolhatók. Az alapos vizsgálat után hamar fény derült a fiatalok folyamatos érdeklődésére, hiszen az üzletből több mint száz darab, különféle ízesítésű Elf Bar került elő.

Az Elf Bar vagy más néven #manórúd egy többféle ízben elérhető, nikotinos vagy nikotinmentes folyadékkal feltöltött akkumulátoros, dohányzást imitáló eszköz, melynek árusítása és birtoklása is illegális Magyarországon 🇭🇺.

Az üzlet alkalmazottja azt mondta, hogy az összes termék a sajátja és azokat külföldön vásárolta.

A #NAV pénzügyőrei a több millió forint értékű e-cigarettát lefoglalták, a férfivel szemben jövedéki törvénysértés miatt indítottak eljárást, aki milliós bírságra is számíthat – közölte a NAV.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!