Vegyen velünk lendületet! 970×250 -3

Gólyák landoltak a Cseresnyésben

A Hódmezővásárhelyi SZC Cseresnyés Kollégium ebédlőjében kissé félénk, izgatott költözőmadarak sorakoztak fel négy csoportot alkotva. A gólyák tevékenységét a mentorok segítették a közös ügy érdekében: a közel harminc diák szeptemberben új otthonra talált, hiszen elfoglalták méltó helyüket a kollégium szépen felújított családias falai között.

A diákönkormányzat aktív segítői Miklósi Erika és Oláh Eugénia az elmúlt hetekben azon dolgozott, hogy a gólyaavatást szórakoztató, élménydús és vicces feladatsorral tegyék a gólyák és felsőbb évfolyamos kollégisták számára is feledhetetlenné. Gólyáik sok vicces és ügyességi feladatokon keresztül próbáltak helytállni, és mára már büszkén mondhatják, hogy ők is a Cserkó csapat tagjai lettek – tájékoztatta a Vásárhelyi Médiacentrumot az intézmény.

Az immár avatott gólyák elmondása szerint a Gólyanap elérte célját: jól szórakoztak, tetszettek a feladatok, örülnek annak, hogy részesei lehettek ennek az avatásnak.

Palkovics Szintia, aki a Párducok csapatát erősítette, sokkal nehezebb megmérettetésre számított. Örült annak, hogy az avatás szórakoztató csapatjáték volt. A vetélkedők során jobban megismerték egymást, sokat nevettek. A kedvenc feladata a székfoglaló volt. Szintia megfogalmazta, hogy jövőre mindenképpen szeretne ő is mentor lenni.

Márkus Alexandra a győztes csapat tagjaként a legjobb élménynek az avató szertartás táncos részét emelte ki. Viccesnek találta, ahogy az összes gólya körben állva memorizálta, mely módokon kell a felsőbb évfolyamosoknak az év további részben köszönni.

Gábris Noémi is párduclányként vett részt a gólyanapon. Véleménye szerint mindegyik feladat nagyon jó volt, a spagettis bajuszos volt az egyik kedvence, hiszen vicces és egy kicsit nehéz feladat is volt egyben. A csapatukat leginkább a labdaterelős ügyességi játék kovácsolta össze, amikor egymás vállát fogva kellett a csapaton keresztül végig gurítani a gumilabdát.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!