Diáksportnapot tartottak az Eötvösben

Az Európai Sporthét égisze alatt zajló eseményen szeptember 29-én az iskolák feladata egy diáksportfesztivál szervezése volt. A lebonyolítást vállaló iskolák között 200 db 40 ezer Ft-os, 2 db 250 ezer Ft-os, és 1 db 500 ezer Ft értékű vásárlási utalványt sorsolnak ki a szervezők, melyek egy sportruházattal és sportszerekkel foglalkozó neves áruházláncban lesnek beválthatók. A Hódmezővásárhelyi SZC Eötvös József Technikum bízik benne, hogy készleteiket ők is gyarapíthatják. 

Az Eötvösben egy akadálypályát állítottak össze a diákoknak, ahol remélték, hogy mindenki megtalálta az általa kedvelt mozgásformákat, feladatokat. Az „Öröm a sportban” névre hallgató rendezvényükön minden diákjuk részt vett és nagy kedvvel csinálták végig az erőt, állóképességet, gyorsaságot, és nem utolsó sorban ügyességet igénylő körpályát.

Fotó: Hódmezővásárhelyi SZC Eötvös József Technikum

Ez a nap a sport mellett az egészséges életmódról is szólt, így megkértünk minden tanulót és oktatót, hogy ha teheti, kerékpárral érkezzen az iskolába. Minden sportos résztvevő gyümölccsel tért haza a sok-sok élmény mellett – közölte a Vásárhelyi Médiacentrummal Molnár Márton, az iskola pedagógusa.

A Hódpress sütiket használ a jobb működés érdekében. Rendben!